Hyvä työergonomia lisää viihtyvyyttä

Hyvä työergonomia lisää viihtyvyyttä

Työergonomia ja ergonomiatuotteet

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät monipuolisesti erilaiset ergonomiatuotteet työpaikoille. Suunnittele toimistotyön ergonomia yhdessä asiantuntijan kanssa, autamme mielellämme!

Ergonomia tutkii ihmisten ja järjestelmän välistä vuorovaikutusta ja soveltaa hankittua tietoa ihmisten hyvinvoinnin ja järjestelmän suorituskyvyn optimoimiseksi. Ergonomia on tekniikan ja toiminnan sovittamista ihmisille turvallisuutta ja terveyttä sekä järjestelmien tehokasta toimintaa edistäen.

Työergonomia parantaa työn tehokkuutta ja ihmisten viihtyvyyttä toimistotyössä

Työergonomia tarkoittaa edellä mainitun soveltamista työpaikoille. Työergonomia on ihmisten mielikuvissa usein sama asia kuin ergonomia toimistotyössä ja erityisesti näyttöpäätetyön ergonomia. Todellisuudessa ergonomiaa hyödynnetään kaikilla työelämän aloilla, mutta soveltamistavat ja tarpeet kuitenkin vaihtelevat alan mukaan.

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen erityisalaa on toimistotyön ergonomia. Suunnittele yrityksesi ergonominen työskentely ja jokaisen työntekijän työpisteen ergonomia yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Varmista ergonominen työasento ja ergonominen työpiste kaikille työntekijöillesi. Se parantaa työn tehokkuutta, ihmisten viihtyvyyttä työssään ja vähentää merkittävästi sairauspoissaoloja. Ergonomia on investointi joka kannattaa!

Monipuolinen valikoima ergonomiatuotteita

Meiltä löydät kaikki ergonomiatuotteet kuten sähköpöydät, satulatuolit, jalkatuet ja ergonomiset hiiret. Sen lisäksi saat apua ergonomisen työskentelyn ja tarvittavien ergonomiatuotteiden hankintojen suunnitteluun.

Hanki toimistosi ergonomiatuotteet paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Kauttamme saat kaikki työergonomian ratkaisut Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa sekä lähialueilla.

Ja muistathan, että saman katon alta löydät kattavasti myös kaikki toimistosi ICT-palvelut. Ota reippaasti yhteyttä, yhteystietomme löydät alta!

Menu