Toimistotarvikkeet suoraan hyllyysi

Toimistotarvikkeet suoraan hyllyysi

Toimistotarvikkeet

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä saat monipuolisesti kaikki yrityksesi toimistotarvikkeet. Emme pelkästään myy toimistotarvikkeita irtotavarana vaan tarjoamme kokonaisvaltaisia palvelumalleja kuten hyllytyssopimusta yrityksesi toimistotarvikepalvelun järjestämiseksi. Saat meiltä kätevästi myös tulostinmusteet ja värikasetit.

Toimistotarvikemyynti järjestyy avullamme erilaisiksi palvelumuodoiksi yrityksesi tarpeen mukaan. Palvelumuodot eivät ole toisiaan poissulkevia ja usein kokonaispalvelu muodostuu useamman palvelumuodon yhdistelmänä. Olemme siis lyhyesti sanoen palveleva toimistotarviketukku.

Toimistotarvikkeiden hyllytyspalvelu säästää rahaa ja aikaa

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää eri palvelumuodoistamme. Tiedustele esimerkiksi suosittua ja kustannustehokasta hyllytyssopimustamme! Anna meidän huolehtia siitä, että toimistoltasi löytyy aina joka ikinen toimistotarvike omalta paikaltaan eikä tavara koskaan lopu. Me huolehdimme toimistotarvikkeiden tuotesaldoista ja täytämme hyllyt tarvittaessa.

Hyllytyspalvelun avulla ulkoistat toimistotarvikehankinnat ja sujuvoitat toimiston arkea

Tarjoamamme toimistotarvikkeiden hyllytyspalvelu on erityisen soveltuva pk-yrityksille ja julkiselle sektorille. Kun hyllytyspalveluun lisätään vielä tarjoamamme ICT-palvelut huolto- ja ylläpitosopimuksilla, saat kaikki toimivan toimiston ratkaisut yhdestä paikasta, samalta tutulta ja asiantuntevalta toimittajalta.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on toimistosi ratkaiseva tekijä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa sekä lähialueilla.

Ja muistathan, että saman katon alta löydät kattavasti myös kaikki toimistosi ICT-palvelut. Ota reippaasti yhteyttä, yhteystietomme löydät alta!

Menu