Toimivat työpöydät toimistoihin

Toimivat työpöydät toimistoihin

Työpöydät

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät monipuolisesti erilaiset työpöydät kuten tietokonepöydät, kirjoituspöydät, atk-pöydät ja kulmatyöpöydät.

Hyvä työpöytä tarjoaa mukavuutta, ergonomiaa ja toimivuutta yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin. Esimerkiksi laadukas tietokonepöytä varmistaa omalta osaltaan, että toimistossa tehdään näyttöpäätetyötä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Autamme valitsemaan mallistostamme tarpeittesi mukaiset, kestävät, toimivat ja työtehokkuutta edistävät työpöydät, kulmatyöpöydät ja tietokonepöydät.

Adi työpöydät

Kotimaisissa Adi-työpöydissä yhdistyy tyylikkyys, laatu, kotimaisuus ja käytettävyys. Valikoimistamme löydät sekä säädettävät sähköpöydät että perinteisemmät työpöydät erilaisin väri- ja materiaaliversioin malleista riippuen.

Adin Leader työpöytä - Johtajanpöydästä tekee ajattoman sen selkeälinjaisuus ja tyylikkyys.

Adin työpöydissä yhdistyy käytännöllisyys ja laatu. Kuvassa olevasta Leader-johtajanpöydästä tekee ajattoman sen selkeälinjaisuus ja tyylikkyys.


Työpöydät toimistoon paikalliselta toimijalta

Me Keski-Pohjanmaan Konttoripisteellä osaamme tarjota sopivat ja tarpeidesi mukaiset ratkaisut, kun tarvitset työpöytää tai muita toimistotilojen kalusteita. Autamme mielellämme valitsemaan oikeat ergonomiset työpöydät yrityksellesi laajasta valikoimastamme!

Jos mietit toimistosi kalustamista, suosittelemme hankkimaan työpöydät ja muut työpisteen kalusteet paikalliselta, palvelevalta asiantuntijaltasi. Toimimme laajasti Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella 30 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa.

Sähkösäädettävä työpöytä on ergonominen ratkaisu jokaiseen toimistoon.

Sähkösäädettävä työpöytä on ergonominen ratkaisu jokaiseen toimistoon. Kuvassa Adin sähkösäätöinen Line-työpöytä.

Menu