Toimistokalusteet joka konttoriin!

Toimistokalusteet joka konttoriin!

Toimistokalusteet

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät kattavasti toimistokalusteet, myymäläkalusteet, kahvilakalusteet ja julkitilakalusteet kaikkiin liiketiloihin. Emme myy pelkästään toimistokalusteita, vaan meiltä saat myös kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa palvelua sisältäen toimistokalustehankintojen koordinoinnin ja sisustussuunnittelun. Palvelumme avulla varmistat, että yrityksesi tilat ovat edustavat, viihtyisät ja tarvittaessa myös ergonomiset.

Etsitpä kalusteita toimistoon tai myymälätiloihin, Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät työpöydät, työtuolit, neuvottelupöydät, palvelutiskit, toimistotuolit sekä sermit ja muut tilanjakajat.

Meiltä saat monipuolisen valikoiman toimistokalusteita. Kuvassa Adin tyylikäs Style-työpöytä.

Meiltä saat monipuolisen valikoiman toimistokalusteita. Kuvassa Adin tyylikäs Style-työpöytä.


Laadukkaat Adi-toimistokalusteet

Meiltä löydät laadukkaat Adi-toimistokalusteet. Adi Kalusteet on moderni, kotimainen kalustevalmistaja ja toimistokalusteiden maahantuoja. Adille tärkeitä arvoja ovat suomalainen muotoilu, tuotteiden muokattavuus tilojen ja käyttötarkoitusten mukaan ja lopputuotteen laadukkuus. Adi tunnetaan myös monipuolisena mittatilauskalusteiden valmistajana.

Teemme läheistä yhteistyötä Adin edustajien kanssa. Usein konttorikalusteet eivät ole ainoa asia, jota yrityksesi toimitiloihin kaipaat. Tarjoamme läheisessä yhteistyössä Adin kanssa toimiston sisustussuunnittelun, ergonomian suunnittelun, kalustehankintojen suunnittelun ja koordinoinnin.

Adi toimistokalusteet, Duera-työtuoli.
Adi toimistokalusteet, Anet-toimistotuoli.

Toimivat työtuolit ja mukavat toimistotuolit lisäävät toimiston viihtyvyyttä. Saatavilla on malleja ja värejä moneen makuun.


Toimistokalusteet joustavalla palvelulla

Konttoripisteeltä saat halutessasi toimistokalusteet myös koekäyttöön toimistollesi. Voit siis testata kalusteita toimistossasi aidossa käyttöympäristössään. Näin pystyt varmistamaan ennen lopullista hankintapäätöstä, että kalusteet todella toimivat tiloissasi odotusten mukaan. Joustava after sales on myös tärkeä osa hyvää palveluamme, koska meille ja yrityksellesi tärkeintä on nimenomaan se, että toimistosi toimii.

Tee avullamme tiloistasi yrityksesi näköinen, viihtyisä ja aikaa kestävä viihtyisä työpaikka. Hanki yrityksen toimistokalusteet paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä saat konttorikalusteet 30 vuoden kokemuksella Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa, Oulussa sekä lähialueilla.

Ja muistathan, että saman katon alta löydät kattavasti myös kaikki toimistosi ICT-palvelut.

Adi toimistokalusteet - Mood fabric -sermi
Adi toimistokalusteet - My wall -sermi

Etenkin avokonttorissa kannattaa satsata tilaa jakaviin sermeihin. Meiltä saat Adin tilanjakajat monessa eri koossa. Osassa sermeistä on mukana myös äänieristetäyte.

Menu