Toimistokalusteet joka konttoriin!

Toimistokalusteet joka konttoriin!

Toimistokalusteet

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät kattavasti toimistokalusteet, myymäläkalusteet, kahvilakalusteet ja julkitilakalusteet kaikkiin liiketiloihin. Emme myy pelkästään toimistokalusteita, vaan meiltä saat myös kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa palvelua sisältäen kalustehankintojen koordinoinnin ja sisustussuunnittelun. Palvelumme avulla varmistat, että yrityksesi tilat ovat edustavat, viihtyisät ja tarvittaessa myös ergonomiset.

Etsitpä kalusteita toimistoon tai myymälätiloihin, Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät työpöydät, työtuolit, neuvottelupöydät, palvelutiskit, toimistotuolit sekä sermit ja muut tilanjakajat.

Meiltä löydät mm. laadukkaat Adi-kalusteet ja teemme muutenkin läheistä yhteistyötä Adin edustajien kanssa. Usein konttorikalusteet eivät ole ainoa asia, jota yrityksesi toimitiloihin kaipaat. Tarjoamme läheisessä yhteistyössä Adin kanssa sisustussuunnittelun, ergonomian suunnittelun, kalustehankintojen suunnittelun ja koordinoinnin.

Konttoripisteeltä saat toimistokalusteet myös koekäyttöön ja joustava after sales on myös tärkeä osa hyvää palveluamme, koska meille ja yrityksellesi tärkeintä on nimenomaan se, että toimistosi toimii.

Tee avullamme tiloistasi yrityksesi näköinen, viihtyisä ja aikaa kestävä viihtyisä työpaikka. Hanki yrityksen toimistokalusteet paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä saat konttorikalusteet 30 vuoden kokemuksella Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa sekä lähialueilla.

Menu