Infojärjestelmä opastaa ja palvelee

Infojärjestelmä opastaa ja palvelee

Infonäytöt

Infonäytöt tarjoavat näppärää, älykästä, helposti päivitettävää, opastamaan ja palvelemaan tarkoitettua viestintää. Info-tv järjestelmä on moderni ja tehokas tapa viestittää yrityksen tai organisaation kaupallisia viestejä, uutisia, tiedotteita, aikataulutietoja tai opastuksia. Infonäytöt ovat yleistyneet viime vuosina tietotekniikan ja näyttötekniikan kehittymisen ansiosta. Erityisesti modernit litteät, tyylikkäät infotaulut ovat lisänneet infonäyttöjärjestelmien suosiota.

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät paljon erikokoisia infonäyttöjä eri käyttötarkoituksiin. Tärkeää on myös infonäyttöjen sujuva ja käyttäjäystävällinen hallinta. Nykyaikaisten järjestelmien hallinta tapahtuu yleensä tarkoitusta varten suunnitelluilla ohjelmistoilla ja verkon välityksellä. Kun käyttö on helppoa, näyttöjen sisällönhallinta sujuu ja käytössäsi on joustava tiedottamisen, opastamisen tai myynnin media.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa info-tv-järjestelmät suunniteltuina ja asennettuina. Infonäyttöjen hallintaan suosittelemme alan johtavaa Smartsign-ohjelmistoa. Hanki yrityksen infonäytöt ja infojärjestelmät paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste auttaa 30 vuoden kokemuksella! Yhteystietomme löydät alta.

Menu