IT-palvelut kokeneelta paikalliselta asiantuntijalta

IT-palvelut kokeneelta paikalliselta asiantuntijalta

Kaikki yrityksesi IT-palvelut

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä saat saman katon alta kaikki toimistosi IT-palvelut. IT-palvelumme sisältää tietokoneet, palvelimet, pilvipalvelut, huolto- ja tukipalvelut, kopiointi- ja tulostusratkaisut, esitystekniikat ja kassajärjestelmät.

Olemme paikallinen, palveleva ja kokenut tietotekniikan asiantuntija, joka panostaa ennen kaikkea asiakaspalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Yhdessä järjestämme yrityksesi IT-palvelut niin, että saat meiltä kokonaisvaltaiset ratkaisut niin laitteisiin, ohjelmistoihin kuin huoltoon ja ylläpitoonkin.

Tekninen osaamisemme mahdollistaa sen, että pystymme näkemään asiakasyrityksemme nykyresurssit ja löytämään uusiin tarpeisiin täsmälliset ratkaisut. Olemme ketteriä ja kustannustehokkaita. Me tarjoamme kilpailukykyiset hinnat sekä nopeaa ja joustavaa palvelua.

Luotettava ja nykyaikainen tietotekniikka luo vahvan pohjan laadukkaalle IT-palvelulle


IT-palvelumme laadun takaavat luotettavaksi havaittu ja uusin tietotekniikka, jatkuva kouluttautumisemme ja toimivat suhteet yhteistyökumppaneihimme. Yhteistyökumppaneitamme ovat tietokoneiden, kannettavien ja työasemien osalta muun muassa Fujitsu, HP, Lenovo, DELL ja Apple.

Konica Minolta ja Brother ovat vahvat kumppanimme kopiointiin, tulostukseen ja asiakirjahallintaan liittyvien IT-palveluiden saralla. Kassajärjestelmissä luotamme Casion kassakoneisiin ja -järjestelmiin. Saat meiltä myös muun muassa Microsoftin, Adoben ja F-Securen tunnetut ohjelmistot.

IT-palveluihimme kuuluu muun muassa Konica Minoltan monitoimilaitteiden toimitus ja asennus huolto- ja ylläpitosopimuksella. Kuvassa Monica Minoltan bizhub C4050i (vas.) ja bizhub C360i.

IT-palveluihimme kuuluu muun muassa Konica Minoltan monitoimilaitteiden toimitus ja asennus huolto- ja ylläpitosopimuksella. Kuvassa Monica Minoltan bizhub C4050i (vas.) ja bizhub C360i.


Osaava henkilökuntamme toteuttaa yrityksesi IT-palvelut

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen IT-palvelut ovat oiva ratkaisu silloin, kun oma osaamisesi tai resurssit eivät riitä yrityksesi tai yhteisösi tietotekniikan haasteiden ratkaisemiseen. Antamalla IT-palvelut asiantuntijakumppanin huolehdittavaksi, voit keskittyä rauhassa oman yrityksesi ydinosaamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Olemme tarpeidesi kokoinen kumppani. Jatkuvasti kouluttautuva ja positiivinen henkilökuntamme on valmis ratkaisemaan IT-haasteesi. Konsultoimme, neuvomme, suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi IT-palvelut niin, että tietotekniikka tukee ja vauhdittaa liiketoimintaasi eikä jarruta sitä.

Ota avuksi kokenut, paikallinen ja palveleva IT-asiantuntija. Yhteystietomme löydät alta!

Menu