IT-palvelut kokeneelta paikalliselta asiantuntijalta

IT-palvelut kokeneelta paikalliselta asiantuntijalta

Kaikki yrityksesi IT-palvelut

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä saat saman katon alta kaikki toimistosi IT-palvelut. It-palvelumme sisältää tietokoneet, palvelimet, pilvipalvelut, huolto- ja tukipalvelut, kopiointi- ja tulostusratkaisut, esitystekniikat ja kassajärjestelmät.

Olemme paikallinen, palveleva ja kokenut tietotekniikan asiantuntija, joka panostaa ennen kaikkea asiakaspalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Yhdessä järjestämme yrityksesi IT-palvelut niin, että saat meiltä kokonaisvaltaiset ratkaisut niin laitteisiin, ohjelmistoihin kuin huoltoon ja ylläpitoonkin.

Tekninen osaamisemme mahdollistaa sen, että pystymme näkemään asiakasyrityksemme nykyresurssit ja löytämään uusiin tarpeisiin täsmälliset ratkaisut. Olemme ketteriä ja kustannustehokkaita. Me tarjoamme kilpailukykyiset hinnat sekä nopeaa ja joustavaa palvelua.

IT-palvelumme laadun takaavat luotettavaksi havaittu ja uusin tietotekniikka, jatkuva kouluttautumisemme ja toimivat suhteet yhteistyökumppaneihimme. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Fujitsu, HP, Apple, Samsung, Konica Minolta, Brother, Casio ja Microsoft.

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen IT-palvelut ovat oiva ratkaisu silloin, kun oma osaamisesi tai resurssit eivät riitä yrityksesi tai yhteisösi tietotekniikan haasteiden ratkaisemiseen. Olemme tarpeidesi kokoinen kumppani: konsultoimme, neuvomme, suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi IT-palvelut niin, että tietotekniikka tukee ja vauhdittaa liiketoimintaasi eikä jarruta sitä.

Ota avuksi kokenut, paikallinen ja palveleva IT-asiantuntija. Yhteystietomme löydät alta!

Menu