Ohuet, nopeat ja virtapihit ultrabookit

Ohuet, nopeat ja virtapihit ultrabookit

Ultrabookit yrityksille

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy ultrabookit jokaiselle yritykselle ja jokaiseen tarpeeseen. Ultrabook on kevyttä, nopeaa ja virtapihiä läppäriä liikkuvaan työhön kaipaavan valinta ja ultrabookit ovatkin käytännössä syrjäyttäneet miniläppärit tänä päivänä.

Ultrabook-luokkaan kuuluvien kannettavien tietokoneiden pitää täyttää tietyt Intelin määrittämät vaatimukset tietokoneen virrankulutusta, fyysisiä ominaisuuksia ja nopeutta koskien. Ultrabook-tietokoneissa on nopeusvaatimusten takia oltava SSD-massamuisti edullisempien kiintolevyjen sijaan.

Kun tarvitset luotettavat yrityskannettavat, Fujitsu LIFEBOOK -valikoimasta löydät sekä perustason vaihtoehtoja että vaativaan käyttöön suunniteltuja laitteita. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa Fujitsun avulla yrityksellesi monipuoliset kokoonpanovaihtoehdot, parhaan mahdollisen joustavuuden, käyttömukavuuden, ja innovatiiviset energiansäästötekniikat. Mikä parasta, Fujitsu tarjoaa kattavasti yhtenäiset komponentit yritysinfran vakioimiseen.

Hanki juuri sinun yrityksellesi paras ultrabook paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste palvelee alueella Kokkola, Pietarsaari, Kannus, Ylivieska ja Raahe.

Menu