Luotettavat työasemat toimistoihin

Luotettavat työasemat toimistoihin

Työasemat - laitteet ja palvelu

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy pöytätietokoneet jokaiseen toimistoon ja jokaiseen tarpeeseen. Pöytätietokone on työpöydällä tai sen läheisyydessä pidettävä toimistotyössä käytettävä tietokone, siis todellinen toimistojen luottotyöväline. Pöytätietokoneesta käytetään usein myös termiä työasema. Meiltä hankit yrityksellesi kaiken kokoiset ja kaiken hintaiset pöytäkoneet ja ennen kaikkea kattavat työasemapalvelut.

Työasemapalvelut

Tuotevalikoimassamme ovat Fujitsu-, HP-, Apple-, DELL ja Lenovo-pöytäkoneet. Olemme Fujitsu Select Expert yhteistyökumppani. Työasemien laitevalinnan lisäksi tärkeitä huomioitavia asioita ovat laadukkaat työasemapalvelut ja työaseman vakiointi.

Työasemapalvelut takaavat toimivan tietotekniikan ja varmistavat että pöytätietokoneet ja niiden ohjelmistot sekä oheislaitteet toimivat kuten pitää ja yrityksessäsi tehdään töitä ilman IT-murheita. Tarjoamme käyttöösi huolto- ja ylläpitopalvelut käyttäjätukena tai tarvittaessa myös lähitukena.

Työaseman vakiointi tarkoittaa tietokonelaitteistojen, ohjelmistojen ja oheislaitteiden valintaa, asennusta sekä ylläpitoa niin, että laitteiden hankinta, ylläpito ja käytöstä poistaminen on mahdollisimman helppoa. Työaseman vakiointi tehdään valitsemalla ja asentamalla täysin identtiset työasemat koko toimistoon tai pienempiin identtisiin työryhmiin. Työaseman vakiointi sisältää tietokonelaitteet, ohjelmistot ja oheislaitteet.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste palvelee alueella Kokkola, Pietarsaari, Kannus, Ylivieska ja Raahe. Hanki luotettavat työasemat yrityksellesi paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta.

Menu