Tehotyöasemat sujuvaan suunnitteluun

Tehotyöasemat sujuvaan suunnitteluun

Tehotyöasemat - laitteet ja palvelu

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy tehotyöasemat jokaiseen toimistoon ja jokaiseen tarpeeseen. Tehotyöasema on erityisen tehokas tietokone, yleensä nimenomaan tehokas pöytätietokone, jota käyttävät työssään raskaita ammattilaisohjelmistoja hyödyntävät suunnittelijat ja mallintajat. Tehotyöasema on sopiva tietokone cad-käyttöön, 3d-suunnitteluun ja graafiseen suunnitteluun ja mallintamiseen.

Meiltä hankit yrityksellesi sopivat tehotyöasemat ja ennen kaikkea niihin liittyvät kattavat työasemapalvelut. Luottolaitteemme on Fujitsun CELSIUS-tehotyöasema. Fujitsun CELSIUS-tehotyöasemissa yhdistyvät huippuluokan suoritin ja erinomainen grafiikkateho. Laadukkaat, yrityksen tarpeisiin mukautuvat tehotyöasemat saat erikokoisina, eri tehoilla ja usealla eri kotelovaihtoehdolla. Fujitsun tehotietokoneiden hiljainen käyntiääni pitää työympäristön hiljaisena ja parantaa siten ergonomiaa sekä tuottavuutta.

Tarjoamme tehotyöasemien laitehankinnat sekä työasemapalvelut, joilla takaamme toimivan tietotekniikan ja varmistamme, että tehotyöasemat ja niiden ohjelmistot sekä oheislaitteet toimivat kuten pitää ja esimerkiksi cad-suunnittelu sujuu ilman IT-murheita.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste palvelee alueella Kokkola, Pietarsaari, Kannus, Ylivieska ja Raahe. Hanki luotettavat tehotyöasemat yrityksellesi paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta.

Menu