Oikeat oheislaitteet asiantuntemuksella

Oikeat oheislaitteet asiantuntemuksella

Tietokoneen oheislaitteet

Tietokoneen oheislaite on tietokoneeseen liitettävä erillinen laite, jonka käyttöönotto vaatii usein vähintään oheislaitteen ohjelmiston asennuksen. Oheislaitteita ovat esimerkiksi syöttö-, tulostus- ja tallennusvälineet. Kategoria on erittäin laaja ja sisältää mm. tulostimet, hiiret, näppäimistöt, ulkoiset kovalevyt, näytöt ja vaikkapa USB-muistitikut. Oheislaitteiden avulla otat kaiken hyödyn irti tietokoneestasi.

Tieto- ja toimistotekniikan toimittajan täytyy tarjota kattavat ratkaisut nykyaikaisen toimiston it-tarpeisiin. Me tarjoamme yrityksellesi sopivat oheislaitteet, joilla saat toimivat it-ratkaisut toimistoon ja säästöjä käyttökustannuksissa. Laajasta valikoimastamme löydät mm. värilliset ja mustavalkoiset verkkotulostimet, monitoimilaitteet, näytöt, skannerit jne.

Kaikki oheislaitteet ja niihin liittyvät palvelut kätevästi saman katon alta paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste palvelee alueella Kokkola, Pietarsaari, Kannus, Ylivieska ja Raahe.

Menu