Kannettavat tietokoneet liikkuvaan työhön

Kannettavat tietokoneet liikkuvaan työhön

Kannettavat tietokoneet yrityksille

Meiltä löytyy kannettava tietokone jokaiseen toimistoon ja jokaiselle työmatkalle etsitpä sitten tehoja, telakkaan kiinnitettäviä ratkaisuja tai pientä ja näppärää kokoa. Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät yrityksellesi kaiken kokoiset ja kaiken hintaiset kannettavat tietokoneet.

Kannettavat tietokoneet eli läppärit on suunniteltu liikkuvaan työhön, jossa tietokonetta pitää päästä käyttämään lähes missä tahansa. Moni valitsee yhä useammin läppärin myös perinteisen pöytäkoneen sijaan kannettavan kätevän koon, alhaisen virrankulutuksen ja liikuteltavuuden vuoksi.

Asiakaspalvelumme tekee kannettavan tietokoneen hankinnan sinulle helpoksi: löydämme sinulle toiveittesi perusteella oikeat kannettavat ja teemme käyttöönoton helpoksi esiasentamalla laitteet. Lisäksi tarjoamme laitteisiin kolmen vuoden takuun. Kun vakioit yrityksesi läppärit ja luotat keskitetysti yhteen merkkiin säästät merkittävästi tulevissa ylläpitokuluissa.

Laitetaan läppärit kerralla kuntoon! Kattavasta valikoimastamme löydät Fujitsu-, HP-, Apple-, DELL- ja Lenovo-tietokoneet.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste auttaa hankkimaan yrityksesi kannettavat tietokoneet Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa ja tietysti lähikunnissa. Tule käymään ja katsotaan yhdessä, mikä on juuri sinulle hyvä kannettava.

Menu