Yrityksesi tietokoneet asiantuntijalta!

Yrityksesi tietokoneet asiantuntijalta!

Tietokoneet yrityksille

Meiltä löytyy tietokone jokaiseen toimistoon ja jokaiseen tarpeeseen etsitpä sitten konetta työpöydälle, liikkuvaan käyttöön, CAD-suunnitteluun tai palvelimeksi. Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät yrityksellesi kaiken kokoiset ja kaiken hintaiset kannettavat tietokoneet, tabletit, työasemat, tehotyöasemat, ultrabookit ja tietokoneiden ohjelmistot sekä oheislaitteet.

Asiakaspalvelumme tekee tietokoneen hankinnan sinulle helpoksi: löydämme sinulle toiveittesi perusteella oikeat tietokoneet ja teemme käyttöönoton helpoksi esiasentamalla laitteet. Lisäksi tarjoamme laitteisiin esim. kolmen vuoden On-Site takuun. Vakioitu työasemaympäristö säästää merkittävästi tulevissa ylläpitokuluissa.

Laitetaan koko tietokonepaketti kerralla kuntoon! Kattavasta valikoimastamme löydät Fujitsu -, HP-, Apple- DELL-. ja Lenovo -tietokoneet. Esimerkiksi Fujitsu Siemens tietokone on oiva ratkaisu toimistojen tehotyöasemaksi.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste auttaa hankkimaan tietokoneet Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa ja tietysti lähikunnissa. Tule käymään ja katsotaan yhdessä, mikä on juuri sinulle hyvä tietokone.

Menu