Parhaat palvelimet yrityksellesi

Parhaat palvelimet yrityksellesi

Palvelimet

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä hankit kattavasti kaikki yrityksesi palvelimet. Palvelin tai serveri tarkoittaa tietoliikenteen yhteydessä tietokoneessa suoritettavaa palvelinohjelmistoa sekä tällaista ohjelmistoa suorittavaa tietokonetta. Palvelinohjelmisto tarjoaa erilaisia palveluja muille ohjelmille tietokoneverkon välityksellä tai paikallisesti samassa tietokoneessa.

Palvelimet on jaoteltu käyttötarkoituksensa mukaan ja yleisimpiä ovat sovelluspalvelin, nimipalvelin (dns-palvelin), www-palvelin, sähköpostipalvelin (smtp-palvelin), tiedostopalvelin, tietokantapalvelin tai tulostuspalvelin.

Meiltä saat myös virtuaalipalvelimet. Virtuaalipalvelin eroaa tavallisesta palvelimesta siten, että virtuaalipalvelimen käyttäjä ei omista laitetta, vaan samassa koneessa ajetaan virtuaalisesti monta palvelinta. Tarjoamamme DG Virtuaalipalvelin vapauttaa sinut palvelinlaitteiden huolloista ja jatkuvista investoinneista laitetiloihin, järjestelmiin ja osaamiseen. Käytettävissäsi ovat oman valintasi ja käyttöjärjestelmätarpeiden mukaan Windows- tai Linux-palvelimet. Virtuaalipalvelin sopii esimerkiksi sähköposti-, tiedosto-, www-sivu-, intranet-, multimedia- ja sovelluspalvelimeksi.

Valikoimamme kattaa Fujitsun laadukkaat palvelimet asennettuna. Meiltä löytyy varmasti erikokoisten yritysten tarpeisiin oikean teholuokan palvelimet. Kaikki yrityksesi palvelimet/serverit saat paikalliselta ja kokeneelta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa.

Menu