Väriaineita ilman murheita!

Väriaineita ilman murheita!

Tulostinmusteet ja värikasetit

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät myös sopivat musteet tulostimiin käyttötarkoituksesi mukaan. Hanki oikeanlaiset tulostimen musteet asiantuntevalta toimittajalta.

Nykyaikaiset mustesuihkutulostimet ovat hinnaltaan edullisia ja siksi todella yleisessä käytössä. Mustesuihkutulostin on oikea hankinta silloin, kun laitteen edulliset hankintakustannukset ovat tärkein kriteeri.

Myös tulostinmusteet ovat kehittyneet niin, että mustesuihkutulostimilla saadaan tehtyä korkealaatuisia ja kestäviä tulostuksia vaativammassakin käytössä. Mustesuihkutulostin onkin nykyään yleisimmin käytetty valokuvien vedostusmenetelmä. Jos tulostat paljon kuvia ja vähän tekstiä valintasi on mustesuihkutulostin ja siihen sopiva tulostinmuste.

Kun tulostus on säännöllistä, tulostat kerralla kymmeniä tai jopa satoja sivuja ja tulosteilta vaaditaan laatua, tulostimen ominaisuudet ja käyttökustannukset ovat hankintahintaa tärkeämpiä tekijöitä. Silloin lasertulostin on oikea valinta, koska sen käyttökustannukset jäävät huomattavasti mustesuihkutulostinta alhaisemmaksi. Lasertulostin muste on edullisempaa ja värikasetit myös kestävät pidempään.

Hanki tulostinvärit yrityksellesi paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste palvelee Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa. Yhteystietomme löydät alta.

Menu