Tulostimet tarpeen mukaan!

Tulostimet tarpeen mukaan!

Tulostimet Yrityksille

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy sopiva tulostin kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille toimialasta riippumatta. Hanki tulostimet meiltä, saat asiantuntevaa apua laitehankinnoissa ja tarvittaessa myös ratkaisut toimistosi kokonaisvaltaiseen tulostuksenhallintaan.

Toimiva teknologia ja oikeat laitteet ovat tulostuksen työnkulussa tärkeässä roolissa. Jo pelkkien kustannusten vuoksi on tärkeää, että toimiston tulostimet ovat oikean kokoiset ja ominaisuuksiltaan sopivat juuri sinun toimistoosi. Meiltä löytyy tarpeesi mukaan oikea tulostin, olipa se sitten lasertulostin, mustesuihkutulostin tai järeämpi monitoimilaite. Mustesuihkutulostin on oikea hankinta silloin, kun laitteen edulliset hankintakustannukset ovat tärkein kriteeri ja tulostat paljon kuvia ja vähän tekstiä. Kun tulostus on säännöllistä tulostimen ominaisuudet ja käyttökustannukset ovat hankintahintaa tärkeämpiä tekijöitä. Silloin lasertulostin on oikea valinta, koska käyttökustannukset jäävät huomattavasti mustesuihkutulostinta alhaisemmaksi.

Edustamme tuotemerkkejä Brother ja Konica Minolta. Brother-tulostin on usein riittävä ratkaisu mikroyrityksille, osastolle tai kotitoimistoille tulostamiseen, kopiointiin ja skannaamiseen. Brother-tulostimet löydät kattavasti niin mustesuihku- kuin lasertulostimenakin. Konica Minoltan tulostimet ja monitoimilaitteet puolestaan tarjoavat ratkaisut isoillekin yhteisölle tulostamisesta koko asiakirjahallinnan yhtenäiseen työnkulkuun.

Palvelemme tulostimien laitehankinnoissa Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa ja tietysti näiden kaupunkien lähialueilla. Yhteystietomme löydät alta.

Menu