Skanneri valokuville ja asiakirjoille

Skanneri valokuville ja asiakirjoille

Skannerit

Skanneri eli kuvanlukija muuntaa kaksiulotteisen kohteen kuvatiedostoksi. Toimistoissa käyttötarkoituksena on yleensä asiakirjojen, valokuvien tai filmien skannaaminen ja joka toimistoon löytyy varmasti oikea skanneri käyttötarkoituksen mukaan.

Arkkiskannerit sopivat erinomaisesti yrityksille ja viranomaisille asiakirjahallintaan. Valokuvaskanneri on oiva apuväline valokuvauksen harrastajille ja valokuvaajille, kun filmit ja kuvat pitää digitoida laadukkaasti. Taidekuvaskanneri tuottaa graafisen alan töissä vaadittavia teräviä ja tarkkoja skannauksia.

Nykyaikaisella skannerilla skannaat, tallennat ja jaat kuvat ja asiakirjat nopeasti ja helposti. Nykyään skannereissa, etenkin arkkiskannereissa, on yleensä verkkovalmius ja skannausohjelma automaattista asiakirjanhallintajärjestelmiin jakamista varten.

Hanki yrityksesi skannerit paikalliselta, palvelevalta ja kokeneelta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste palvelee Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa.

Menu