Monitoimilaite huolto- ja ylläpitosopimuksella!

Monitoimilaite huolto- ja ylläpitosopimuksella!

Monitoimilaitteet kaikkiin toimistoihin

Monitoimilaite tulostaa, kopioi, skannaa ja tarvittaessa vielä faksaakin. Monitoimilaitteita on saatavilla sekä mustesuihkutekniikalla että lasertekniikalla. Onko tarpeesi nopea ja helppokäyttöinen monitoimilasertulostin mustavalkotulostukseen vai laadukas ja kustannustehokas värilasermonitoimilaite? Vai sopivan kokoinen ja nopea värimustesuihkumonitoimilaite?

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät monitoimilaitteet kaiken kokoisiin toimistoihin. Laitteiden lisäksi saat asiantuntevaa palvelua, jonka avulla suunnittelemme ja toteutamme monitoimitulostimet kattavaksi, tehokkaaksi ja kustannuksia karsivaksi toimistojärjestelmäksi. Ja mikä parasta, saat monitoimilaitteet ja järjestelmät kattavalla ja luotettavalla huolto- ja ylläpitosopimuksella.

Konica Minolta ja Brother monitoimilaitteet

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen tuotevalikoimasta löydät Konica Minolta- ja Brother-monitoimilaitteet.

Brother tarjoaa monitoimilaitteet supernopeista työryhmäkäyttöön ja vaativiin tulostusympäristöihin tarkoitetuista monitoimilasereista pienempiin työpöydälle ja korkealaatuiseen väritulostukseen sopiviin värimustesuihkulaitteisiin.

Konica Minoltan eri nopeuksiset, monitoimiset bizhub-järjestelmät sopivat kaikenkokoisiin toimistoihin. Kattavaan valikoimaan kuuluvat monipuoliset värimonitoimijärjestelmät, palkitut värilasertulostimet, mukautuvat mustavalkoiset monitoimijärjestelmät, kattava valikoima mustavalkotulostimia pöytämalleista työryhmän ratkaisuihin, tuotantokoneet sekä myös kustannustehokkaat ja tilaa säästävät monitoimitulostimet.

Hyvä monitoimitulostin löytyy Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa. Yhteystietomme löydät alta.

Menu