Kopiokone ei ole pelkkä kopiokone

Kopiokone ei ole pelkkä kopiokone

Kopiokoneet

Kopiokone, kopiokone, kopiokone. Kopiokoneet ovat nykypäivänä monitoimilaitteita, joilla onnistuu yleensä myös skannaus ja tulostus. Kopiokoneiden ja monitoimilaitteiden kehityksen ansiosta toimistoissa tehdään yhä useampia ja suurempia kopiointitöitä itse. Tämä asettaa omat vaatimuksensa tulostusympäristölle, tulostuksenhallintajärjestelmälle ja työnkululle, jotta työt hoituvat tehokkaasti ja kustannukset pysyvät kurissa.

Kopiokone ei ole enää pelkkä kopiokone vaan osa digitaalista asiakirjajärjestelmää. Kopiokone kannattaa hankkia toimistosi tarpeen mukaan, sillä nykyaikaiset kopiokoneet voivat toimia myös keskitettynä tulostimena, jolloin huone- tai henkilökohtaisia tulostimia ei tarvita.
Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa kopiokoneet ja monitoimilaitteet, mutta myös kokonaisvaltaiset ratkaisut nopeampaan ja tehokkaampaan työskentelyyn asiakirjahallintajärjestelmien avulla. Kopiokoneiden mallistomme ulottuu pienikokoisista mustavalkoisista kopiokoneista isoillekin työryhmille soveltuviin nopeisiin värikopiokoneisiin ja monitoimilaitteisiin.

Päätuotemerkkimme on laadukas ja luotettava Konica Minolta. Meillä onnistuu myös kopiokone leasing. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste palvelee Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa ja tietysti lähikunnissa. Ota yhteyttä!

Menu