Ota tulostus 
hallintaan!

Ota tulostus
hallintaan!

Kopiointi ja tulostus yrityksille

Onko kopiointi ja tulostus järjestetty organisaatiossasi mahdollisimman tehokkaalla tavalla? Nykyaikaisessa digitaalisessa toimistossa vuosittain tulostettavien asiakirjojen määrä on valtava. Oikeilla tulostimilla ja kokonaisvaltaisella tulostuksen hallinnalla säästät kustannuksissa, tehostat henkilökunnan työskentelyä ja varmistat tietoturvalliset tulostustavat. Järjestä yrityksesi kopiointi ja tulostus asiantuntijan avulla.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa kaikenkokoisiin toimistoihin kattavasti tulostimet, tulostinmusteet, monitoimilaitteet ja skannerit. Edustamme tuotemerkkejä Konica Minolta, Brother ja Epson.

Toimivan toimiston kannalta tärkeintä on kuitenkin sujuva tulostuksenhallintajärjestelmä. Tarjoamme kokonaisvaltaiset tulostuksenhallinta ratkaisut aina laitteiston ja tulostuksenhallintajärjestelmän suunnittelusta käyttökoulutukseen, huoltoon ja ylläpitoon. Laadukas tulostuksen hallinta on tärkeä osa tehokasta ja turvallista asiakirjahallintaa, jonka tarkoituksena on varmistaa luotettavien ja käyttökelpoisten asiakirjojen tuottaminen, säilyttäminen ja jakaminen.

Tulostuksen hallinnan avulla:

  • Saat oikean kokoiset laitteet toimistollesi
  • Huolehdit tulostuksen tietoturvasta
  • Hallitset kaikkia laitteita yhdestä käyttöliittymästä
  • Hallitset käyttäjiä
  • Hallitset kustannuksia
  • Saat toimivan ylläpidon ja huollon


Konica Minolta hallitsee kopioinnin, skannauksen ja tulostuksen

Meiltä saat Konica Minoltan tuoteperheen ratkaisut kopiointiin, tulostukseen ja asiakirjanhallintaan. Ja mikä tärkeintä saat ne huolto- ja ylläpitosopimuksella! Myös leasing-rahoitus hoituu kauttamme.

Konica Minolta tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman kaikille digitaalisen tulostamisen osa-alueille. Kopiointi, tulostus, skannaus, faksaus, kustannusten seuranta, asiakirjahallinta, tietoturva, liitettävyys jne. voidaan kaikki yhdistää yhdeksi käteväksi työnkuluksi.

Konica Minoltan monitoimiset bizhub-järjestelmät (mustavalko- ja/tai värijärjestelmä) ovat ammattitason ratkaisu kaiken kokoisille toimistoille. Ratkaisuissa painottuvat selkeä asiakaslähtöisyys, tehostettu tuottavuus ja kehittyneet huoltotyökalut ja huoltopalvelut. Konica Minolta tarjoaa alan uusinta teknologiaa. Monitoimijärjestelmät ovat turvallinen sijoitus, sillä niiden huipputeknologia säilyttää asemansa ja arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Tulostuksen hallinnassa tärkeintä ei ole pelkät laitteet vaan se, että teknologia räätälöidään juuri sinun yritystäsi varten yhdeksi sujuvaksi työnkuluksi. Meidän avullamme varmistat, että sinulla on oikean kokoiset laitteet, helppo käyttäjien ja laitteiden etähallinta sekä luotettava ylläpito- ja huolto.

Meiltä löytyy palvelua ja kopioinnin ja tulostuksen ratkaisut kaiken kokoisille yrityksille Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Saman katon alta löydät kattavasti myös kaikki toimistosi ICT-palvelut.

Myymälämme sijaitsevat Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa. Palvelemme luonnollisesti myös näiden paikkakukuntien lähialueita. Ota yhteyttä tai tule käymään, yhteystietomme löydät alta!

Menu