Kassajärjestelmät yrityksesi tarpeen mukaan

Kassajärjestelmät yrityksesi tarpeen mukaan

Kassajärjestelmät

Pelkkä kassakone ei enää riitä myymälän tai kaupan rahaliikenteen sujuvaan pyörittämiseen. Digitaalisena aikana kassakoneet ovat osa kassajärjestelmää, joka toimii kassaohjelmiston avulla.

Yrityksen arkisen aherruksen keskellä tärkeintä on rutiinien sujuminen kaikissa tilanteissa ja erityisesti asiakaspalvelutilanteissa kassalla. Nykyajan vaatimusten mukaisesti hyvä kassajärjestelmä on tietojärjestelmäpohjainen, helppokäyttöinen ja toimintavarma. Yksittäiset kassakoneet ja taustalla oleva toiminnanohjausjärjestelmä ovat reaaliajassa yhteydessä toisiinsa. Tarvittaessa kassajärjestelmän voi rakentaa myös pilvipohjaiseksi.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa yrityksille Casio-kassakoneet ja Casio-kassajärjestelmät lisälaitteineen. Sovitamme kassajärjestelmän aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Kuuntelemme tarpeesi, suunnittelemme juuri sinulle mitoitetun kassajärjestelmän, koulutamme sinut kassakoneiden ja järjestelmän käyttöön ja tarjoamme luotettavan ja nopean ylläpidon ja huollon. Casio-kassakoneet ja järjestelmät ovat luotettava ja toimiva vaihtoehto kaiken kokoisiin kassapisteisiin.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste toimittaa kassajärjestelmät Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa sekä tietysti lähialueilla. Ota yhteyttä!

Menu