Videoneuvottelulaitteet paikalliselta asiantuntijalta

Videoneuvottelulaitteet paikalliselta asiantuntijalta

Videoneuvottelulaitteet - Videoneuvottelu sujuvoittaa toimiston arkea

Tänä päivänä videoneuvottelu on luonnollinen osa sujuvaa arkea tehokkaissa toimistoissa. Videoneuvottelu on määritelmänsä mukaan kahden tai useamman osallistujan välinen keskustelu, jossa tekniikan avulla siirretään kuvaa ja ääntä reaaliaikaisesti paikasta toiseen.

Videoneuvottelun välityksellä osallistujat näkevät ja kuulevat toisensa viiveettä, jatkuvasti ja luotettavasti. Se tekee kommunikoinnista laadukkaampaa.

Yrityksesi tai organisaatiosi voi hyödyntää videoneuvottelua esimerkiksi sisäisissä palavereissa, koulutuksissa ja erilaisten ryhmien ohjauksissa.

Videoneuvottelu mahdollistaa myös multimedian hyödyntämisen. Voit näyttää tietokoneelta erilaisia esityksiä kuten videoita, valokuvia tai Powerpoint-esityksiä.

Suurin etu on kuitenkin se, että videoneuvottelulaitteet mahdollistavat kokoukseen osallistumisen pitkänkin välimatkan takaa. Kun aikaa ei mene hukkaan kokouspaikalle matkustamiseen, työajan käyttö tehostuu ja aikaa jää enemmän tärkeiden työtehtävien tekemiseen. Ja samalla hiilijalanjälkesi pienenee.

Toimintavarmat videoneuvottelulaitteet tekevät tiimityöstä vaivatonta. Kun ääni tai kuva ei pätki ja aikaa ei mene asetuksien säätämiseen, palaverit pysyvät lyhyempinä ja laadukkaampina. Näkö ja -kuuloyhteyden ansiosta kommunikointi ja kontaktin saaminen keskustelukumppaniin paranevat.

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä saat laadukkaat ja luotettavat kokonaisratkaisut videoneuvotteluja varten.

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä saat laadukkaat ja luotettavat kokonaisratkaisut videoneuvotteluja varten.

Ota yhteyttä ja kysy meiltä tarkempia tietoja. Tai lue alta lisää tarjoamistamme ratkaisuista.

Laadukkaat videoneuvottelulaitteet yrityksesi tarpeen mukaan


Konttoripiste tarjoaa räätälöitävät videoneuvotteluratkaisut ja videoneuvottelulaitteet kaiken kokoisiin tiloihin. Meiltä saat näytöt, web-kamerat, sovellukset, kaiuttimet ja kaiken mitä tarvitset videoneuvottelujen sujumiseen.

Tarjoamme asiakkaillemme Praecomin laadukkaat ja muokattavat videoneuvotteluratkaisut.

Videoneuvottelujen tekniikassa ja laitteistossa Praecom tekee yhteistyötä maailman johtavien videoneuvotteluratkaisujen kehittäjien kuten Ciscon, Lifesizen, Starleafin ja Polycomin kanssa.

Onnistuneen lopputuloksen ja yrityksesi kannalta tärkeintä on kuitenkin se, että yhteistyössä Konttoripiste ja Praecom tarjoavat juuri tarpeidesi mukaista palvelua.

Teemme aina asiakaslähtöisen kartoituksen yrityksesi tarpeista ja annamme räätälöidyn ratkaisuehdotuksen. Laitteiston asennuksen jälkeenkin huolehdimme asiakkaasta ja toimitamme ylläpitotukea sekä huoltopalvelua aina tarpeen mukaan.

Konttoripiste toimii apunasi paikallisena laitetoimittajana ja teknisenä asiantuntijana.

Konttoripiste toimii apunasi paikallisena laitetoimittajana ja teknisenä asiantuntijana. Praecomin kehuttu Service Desk puolestaan on loppukäyttäjän apuna kaikissa videoneuvotteluun liittyvissä asioissa, jos kysymyksiä tai pulmia nousee vastaan.

Tärkeintä eivät ole pelkät laitteet vaan se, että teknologia muokataan juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Silloin videoneuvotteluista tulee osa sujuvaa työnkulkua. Meidän avullamme varmistat että sinulla on sopivat laitteet jotka ovat toimintavarmoja, helppokäyttöisiä ja saat luotettavaa ylläpito- ja huoltopalvelua.

Kysy asiantuntijan apua videoneuvotteluratkaisuihin


Meiltä löytyy palvelua ja videoneuvotteluratkaisut kaiken kokoisille yrityksille Keski-Pohjanmaan alueella. Myymälämme sijaitsevat Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa. Palvelemme luonnollisesti myös näiden paikkakukuntien lähialueita.

Ja koska kertaus on opintojen äiti, todetaan vielä, että videoneuvotteluratkaisujen ansiosta:

  • Työaika tehostuu
  • Palavereiden sisältö on laadukkaampaa
  • Palavereiden kesto lyhenee
  • Tiimityöskentely paranee
  • Hiilijalanjälki pienenee

Ota yhteyttä tai tule käymään, yhteystietomme löydät alta!

Menu