Herätä esitys eloon valkokankaalla

Herätä esitys eloon valkokankaalla

Valkokankaat

Valkokankaat ovat heijastuspintoja, joille heijastetaan kuvia yleisön nähtäväksi esimerkiksi elokuvateattereissa, mutta myös toimistojen neuvottelutiloissa tai auditoriotiloissa. Yritysten ja koulutustilojen käytössä kuva heijastetaan valkokankaalle yleensä videoprojektorilla.
Valkokangas on väriltään neutraalin valkoinen tai harmaa, jotta kuva toistuisi mahdollisimman tarkasti alkuperäisissä väreissä. Valkokankaita on tarjolla runsaasti käyttötarkoituksen mukaan. Uusimmat valkokankaat mahdollistavat videoprojektorin käytön valoisassakin tilassa. Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy tarpeesi mukaan moottoroitu valkokangas, manuaalinen valkokangas, kiinteä valkokangas tai jalustalla seisova siirrettävä valkokangas niin koululuokkaan kuin kokoustilaankin.

Hanki projektorikangas paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste auttaa yli 30 vuoden kokemuksella Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa sekä tietysti näiden lähialueilla! Yhteystietomme löydät alta!

Menu