Projektori luo laadukkaan esityksen

Projektori luo laadukkaan esityksen

Projektorit ja videotykit

Videoprojektorin (puhekielessä usein videotykki) avulla on mahdollista heijastaa isoa kuvaa nähtäväksi esimerkiksi valkokankaalle pienemmistä kuvalähteistä kuten pöytäkoneen tai kannettavan tietokoneen näytöltä. Tietokonegrafiikan esittämiseen tarkoitetuista videoprojektoreista käytetään usein myös nimeä dataprojektori. Nimityksestä riippumatta hyvä projektori on joka tapauksessa esitystekniikan perusta.

Videoprojektori on helppokäyttöinen tapa luoda vaikuttavia esityksiä ja sillä saadaan vaivattomasti esitettyä esimerkiksi tietokoneelle tallennettua materiaalia kuten kuvia, esityksiä ja videokuvaa isollekin yleisölle. Videoprojektorit ovatkin hyvin yleisiä yritysten tai yhteisöjen kokous-, edustus- tai opetustiloissa.

Projektoreiden tekniikka on kehittynyt nopeasti. Videotykit ovat pienikokoisia moneen muuhun laitteeseen verrattuna, joten ne vievät vähän tilaa ja erityisesti kannettava projektori on kätevä ottaa myös mukaan asiakaskäynneille tai muihin julkisiin tapahtumiin. LED-tekniikka on yleistynyt nopeasti myös projektoreissa. Led projektori tarjoaa kymmenien tuhansien tuntien käyttöiän, nopean käynnistymisen ja pienen virrankulutuksen.

Meiltä löydät projektorit kaikkiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin:

  • Videoprojektorit
  • Dataprojektorit
  • Led projektorit
  • Auditorio projektorit
  • Suurteho projektorit

Hanki yrityksesi projektorit paikalliselta ja palvelevalta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste auttaa valitsemaan sopivat videotykit. Katso yhteystietomme alla ja ota yhteyttä!

Menu