Infojärjestelmä opastaa ja palvelee

Infojärjestelmä opastaa ja palvelee

Infonäytöt

Infonäytöt tarjoavat näppärää, älykästä, helposti päivitettävää, opastamaan ja palvelemaan tarkoitettua viestintää. Info-tv järjestelmä on moderni ja tehokas tapa viestittää yrityksen tai organisaation kaupallisia viestejä, uutisia, tiedotteita, aikataulutietoja tai opastuksia.

Infonäytöt ovat yleistyneet viime vuosina tietotekniikan ja näyttötekniikan kehittymisen ansiosta. Erityisesti modernit litteät, tyylikkäät infotaulut ovat lisänneet infonäyttöjärjestelmien suosiota.

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät paljon erikokoisia infonäyttöjä eri käyttötarkoituksiin.

Tärkeää on myös infonäyttöjen sujuva ja käyttäjäystävällinen hallinta. Nykyaikaisten järjestelmien hallinta tapahtuu yleensä tarkoitusta varten suunnitelluilla ohjelmistoilla ja verkon välityksellä. Kun käyttö on helppoa, näyttöjen sisällönhallinta sujuu ja käytössäsi on joustava tiedottamisen, opastamisen tai myynnin media.

Infonäyttöjärjestelmäksi kotimainen iDiD


Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa info-tv-järjestelmät suunniteltuina ja asennettuina. Infonäyttöjen hallintaan suosittelemme kotimaista, selainpohjaista iDiD-järjestelmää.

iDiDillä on helppo luoda visuaalisesti kiinnostavaa sisältöä, jota voi ajastaa näytöille etukäteen tai päivittää tietoja heti näkyville.

Selkeäkäyttöisen verkkopalvelun avulla sisältöjen tekeminen, päivitys ja ajastus onnistuu mistä vain myös mobiililaitteilla.


Toteutamme info-tv-järjestelmät suunniteltuina ja asennettuina. Infonäyttöjärjestelmäksi suosittelemme kotimaista iDiDiä.


Näyttösisällöt voivat olla tekstiä, kuvia, videoita, valmiita html-sisältöjä tai niiden yhdistelmiä. Integraatioiden avulla näytöillä voidaan esittää myös automaattisesti päivittyvää sisältöä ilman tuplapäivityksen vaivaa.

iDiD järjestelmän käyttäjälle on tarjolla myös maksuton koulutus järjestelmän käyttöön. Lisäksi suomenkielinen tuki palvelee viipymättä kaikissa infonäyttöihin liittyvissä asioissa.

Hanki yrityksen infonäytöt ja infojärjestelmät paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste auttaa yli 30 vuoden kokemuksella! Yhteystietomme löydät alta.

Menu