Dokumenttikamerat luokkiin ja kokoustiloihin

Dokumenttikamerat luokkiin ja kokoustiloihin

Dokumenttikamerat

Dokumenttikamera on digitaalinen kamera, joka on tarkoitettu papereiden ja muiden asiakirjojen kuvaamiseen. Dokumenttikamerat kuuluvat yleensä opetus- tai neuvottelutilojen audiovisuaaliseen varustukseen. Dokumenttikamera lähettää kuvaa esimerkiksi videoprojektorille näytettäväksi, jotta paperit voidaan esittää suuremmilla näytöillä tai valkokankaalla isommalle yleisölle. Dokumenttikameran toiminta on optimoitavissa joko kuvaa tai tekstiä varten.

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät dokumenttikamerat koululuokkiin, luentosaleihin ja yrityksille. Dokumenttikamera kannattaakin valita huolella käyttötarkoituksen mukaan.

Koulukäytössä tärkeää on kameran yksinkertainen toiminta, sillä käyttäjiä voi olla useita. Luentosaleissa olennaisia ominaisuuksia ovat iso pikselimäärä, valoteho, kunnon linssit, yksinkertainen käyttö ja usein myös etäohjaus. Yrityksille suosittelemme laadukkaita ja monipuolisia ominaisuuksia tarjoavia laitteita, jotta esitystekniikasta saadaan kaikki vaadittava irti.

Me autamme sinua valitsemaan oikeat dokumenttikamerat juuri tarpeidesi mukaan. Valikoimissamme mm. laadukkaat Epson, Qomo ja AverVision dokumenttikamerat. Ota siis yhteyttä, tietomme löydät alta!

Menu