Alueen johtava 
esitystekniikan 
asiantuntija

Alueen johtava
esitystekniikan
asiantuntija

Yrityksesi esitystekniikka yhdestä paikasta!

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on digitaalisen esitystekniikan kokenut ja paikallisesti palveleva asiantuntija. Digitaalinen esitystekniikka tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia yrityksille ja yhteisöille. Uuden teknologian avulla pystyt tehostamaan työntekoa, ryhmätyöskentelyä ja opetustilanteita sekä tuottamaan vaikuttavia esityksiä ja elämyksiä.

Esitystekniikassa olennaista on se, että erilaiset audiovisuaaliset järjestelmät on suunniteltu ja toteutettu hyvin tilan ja käyttötarkoituksen mukaan. Se säästää yrityksesi rahaa ja esitystekniikan käyttäjien hermoja. Asiantuntijan valitsemat ja asentamat laitteet varmistavat, että käyttö on kaikille helppoa ja nopeaa. Esitystilanteessa lopulta tärkeintä on se, että kuva näkyy ja ääni kuuluu häiriöttä.

Esiteystekniikka kuntoon paikallisen asiantuntijan avulla.

Anna esitystekniikan asiantuntijan auttaa

Toteutamme yrityksellesi sopivan esitystekniikan kokoustiloihin, myymälään, ravintolaan, luokkahuoneeseen, messuosastoille tai mihin tarvitsetkin. Laitteiston suunnittelu, asennus ja huolto onnistuvat meiltä nopeasti.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on alueemme johtava digitaalisten esitysjärjestelmien ja opetusteknologian asiantuntija. Tarjoamme yhdessä kumppaniemme kanssa yrityksille, oppilaitoksille ja julkisyhteisöille esitys-, kokous- ja opetustekniikan ratkaisuja.

Meiltä hankit esitystekniikkaan heijastuspinnat, valkokankaat, infojärjestelmät, interaktiiviset projektorit, näytöt ja taulut. Kaikki laitteet voit joko hankkia omaksesi tai vuokrata ne. Ja mikä parasta, meiltä saat myös asennuspalvelun ja koulutuksen laitteiden käyttöön. Tuotevalikoimassamme on mm. Epson, Genelec, Kramer, Barco, AverVision, SMART Technologies ja Qomo tuotemerkit.

Infonäyttöjärjestelmä on mainio esitystekniikan ratkaisu.

Hanki kaikki yrityksesi esitystekniikka paikalliselta, palvelevalta ja kokeneelta asiantuntijalta. Meiltä saat saman katon alta kattavasti kaikki toimistosi ICT-palvelut.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste palvelee yli 30 vuoden kokemuksella! Yhteystietomme löydät alta.

Menu