Satulatuoli - erinomaista ergonomiaa

Satulatuoli - erinomaista ergonomiaa

Satulatuolit

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy monipuolisesti erilaiset ergonomiset työtuolit kuten satulatuolit. Autamme valitsemaan oikeat ergonomiset tuolit toimistoosi.

Satulatuoli ja ergonomia ovat modernin toimistotyön erottamaton parivaljakko. Satulatuolin ratsastusta muistuttava istunta tarjoaa ryhdikkään ja luontevan asennon selälle. Satulatuolissa selkänojan tukea ei yleensä tarvita, mutta useampi satulatuoli selkänojalla kuuluu myös valikoimiimme. Selkänoja toimii tuolissa venyttelytukena. Satulatuolissa on lähes aina pyörillä varustettu alaristikko, joka mahdollistaa helpon liikkumisen tuolilla. Samoin jalkojen suorempi asento helpottaa satulatuolilla liikkumista. Kaasujousen avulla tuolin voi säätää istujalle sopivaksi. Satulatuolin istuma-asento on normaalia korkeammalla, joten suosittelemme satulatuolin pariksi sähköpöytää, joka on helppo säätää korkeammalle tasolle satulatuolia käytettäessä.

Laadukas satulatuoli tarjoaa ergonomiaa, mukavuutta ja toimivuutta yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin. Runsaasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva satulatuoli, satulatuoli selkänojalla tai muu aktiivituoli. Tuoteryhmän klassikko Salli-satulatuoli kuuluu luonnollisesti valikoimaamme.

Hanki satulatuolit toimistoon paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa sekä lähialueilla. Yhteystietomme löydät alta!

Menu