Ergonomia parantaa työviihtyvyyttä

Ergonomia parantaa työviihtyvyyttä

Ergonomia ja työergonomia

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät monipuolisesti erilaiset ergonomiatuotteet työpaikoille. Suunnittele toimistotyön ergonomia yhdessä asiantuntijan kanssa, autamme mielellämme!

Ergonomia tutkii ihmisten ja järjestelmän välistä vuorovaikutusta ja soveltaa hankittua tietoa ihmisten hyvinvoinnin ja järjestelmän suorituskyvyn optimoimiseksi. Ergonomia on tekniikan ja toiminnan sovittamista ihmisille turvallisuutta ja terveyttä sekä järjestelmien tehokasta toimintaa edistäen.

Työergonomia tarkoittaa edellä mainitun soveltamista työpaikoille. Työergonomia on ihmisten mielikuvissa usein sama asia kuin ergonomia toimistotyössä ja erityisesti näyttöpäätetyön ergonomia. Todellisuudessa ergonomiaa hyödynnetään kaikilla työelämän aloilla, mutta soveltamistavat ja tarpeet kuitenkin vaihtelevat alan mukaan.

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen erityisalaa on toimistotyön ergonomia. Suunnittele yrityksesi ergonominen työskentely ja jokaisen työntekijän työpisteen ergonomia yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Meiltä löydät kaikki ergonomiatuotteet kuten sähköpöydät, satulatuolit, jalkatuet ja ergonomiset hiiret ja sen lisäksi saat apua ergonomisen työskentelyn ja tarvittavien hankintojen suunnitteluun.

Varmista ergonominen työasento ja ergonominen työpiste kaikille työntekijöillesi. Se parantaa työn tehokkuutta, ihmisten viihtyvyyttä työssään ja vähentää merkittävästi sairauspoissaoloja. Ergonomia on investointi joka kannattaa!

Toimistosi ergonomia paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Hanki työergonomian ratkaisut Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa sekä lähialueilla. Yhteystietomme löydät alta!

Menu