Seuraa palstaa ja hanki ideoita toimistoosi

Seuraa palstaa ja hanki ideoita toimistoosi

Konica Minoltalta uuden sukupolven A3-värimonitoimilaitteet

Konica Minoltan monitoimilaitteiden valikoima laajenee entisestään. Konica Minolta julkaisi uudet mallit bizhub C450i, bizhub C550i ja bizhub C650i. Upeat uutuusmallit voidaan räätälöidä vastaamaan kunkin yrityksen vaatimuksiin.

Julkaistu: 14.02.2020


Konica Minolta julkaisi uudet mallit bizhub C450i, bizhub C550i ja bizhub C650i.


Tärkeintä on edelleen se, että laitteet mahdollistavat helpot digitaaliset työnkulut ja varmistavat yrityksen tärkeiden tietojen tietoturvan.

Uusia ominaisuuksia ovat mm. integroitu manuaalinen nitoja, korttityyppinen kopiointi, aloitusnäytön personointi ja entistä tehokkaampi suorituskyky.

Mielenkiintoinen ominaisuus on automaattinen, älykäs tulostusmateriaalin tunnistusanturi, joka tunnistaa paperin painon ja tulostusmateriaalin tyypin mukaan. Se mahdollistaa tehokkaan tulostuksen eri materiaaleilla, kun paperipainoa ei tarvitse määritellä manuaalisesti. Ominaisuus ehkäisee väärän paperipainon aiheuttamat paperitukokset ja huonon painolaadun.”Nämä kolme uutta monitoimilaitetta eivät tarjoa vain nopeita, luotettavia ratkaisuja asiakirjojen käsittelyyn, vaan ne toimivat myös älykkäänä laitteena, josta tulee tehokkaasti asiakkaan digitaalisen toimiston sydän”, toteaa Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n digitaalisten toimistoratkaisujen tuotepäällikkö Kennet Westerdahl.

Klikkaa ja lue lisää uutuustuotteiden ominaisuuksista!

Menu