Seuraa palstaa ja hanki ideoita toimistoosi

Seuraa palstaa ja hanki ideoita toimistoosi

Ajankohtaista

Julkaistu: 02.05.2017

Teräsmies Tuikka saavutti paikan triathlonin MM-kisoihin Havaijille

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen sponsoroima triathlonisti Joona Tuikka saavutti uransa tähänastisen päätavoitteen. Tuikka ansaitsi osallistumisoikeuden Havaijin Ironman-kilpailuun, joka käydään lokakuussa vuonna 2017. Osallistumisoikeus Havaijille irtosi, kun Tuikka saavutti ikäluokassaan kolmannen sijan Ironman-kiertueen Afrikan mestaruuskisoissa Etelä-Afrikassa huhtikuussa.
Lue lisää

Julkaistu: 17.03.2017

Konttoripisteeltä saat nyt skaalautuvan kassajärjestelmän

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on lisännyt palveluvalikoimaansa PC-pohjaisen, skaalautuvan Tehden-kassajärjestelmän. Kassajärjestelmistä puhuttaessa skaalautuvuus tarkoittaa mahdollisuutta laajentaa järjestelmää ilman, että yrityksen liiketoiminta häiriintyy. Tehden-kassajärjestelmä tarjoaa myös laskutuksen, myyntireskontran ja monia muita yrittäjän arkea helpottavia ominaisuuksia.
Lue lisää

Julkaistu: 15.02.2017

Konica Minolta ja lisätyn todellisuuden printti

Uskoisitko, että paperinen dokumentti, painettu etiketti tai tuotepakkaus voisi olla viimeisintä huutoa oleva futuristinen digitaalinen käyttöliittymä? Näin on jos siltä näyttää, kuten sanotaan. Tämän mahdollistaa lisätty todellisuus (Augmented Reality, AR), joka tulee yhdistämään verkossa olevaa digitaalista sisältöä sekä painettua printtiä luoden aivan uudenlaisen käyttökokemuksen, kirjoittaa Konica Minolta Business Solutions Oy:n markkinointipäällikkö Jarno Ahonen blogissaan.
Lue lisää

Julkaistu: 05.12.2016

Timo Kuivanto on viihtynyt Konttoripisteellä 25 vuotta

Timo Kuivanto on viihtynyt töissä Konttoripisteellä 25 vuotta. Myyntimiehen mukaan positiivinen ajattelu on pitkäjänteisyyden salaisuus. Merkkivuoden kunniaksi Timo kertoi hiukan itsestään, työstään ja näkemyksiä alan muutoksista 25 vuoden aikana.

Lue lisää

Julkaistu: 05.12.2016

Konttoripisteen Asiakaslehti 2016 on ilmestynyt

Konttoripisteen Asiakaslehti 2016 on ilmestynyt. Olemme koonneet lehteen muutaman asiakastarinan, sponsoroimamme triathlonisti Joona Tuikan kuulumisia ja muita kuulumisiamme vuoden 2016 varrelta. Nyt voit lukea lehden myös sähköisenä versiona.
Lue lisää

Julkaistu: 31.10.2016

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste valittu vuoden yritykseksi Kokkolassa

Kokkolan yrittäjät ja Kokkolan kaupunki ovat valinneet vuoden yrittäjäksi Tuomo Lahden ja Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy:n. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste aloitti toimintansa vuonna 1985, jolloin avattiin ensimmäinen myymälä Kokkolan Rantakadulla. Viime vuonna yrityksemme vietti siis 30-vuotis juhlavuottaan.
Lue lisää

Julkaistu: 27.10.2016

Tuikka jahtaa edelleen paikkaa Havaijin IRONMAN-kilpailuun

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen sponsoroima triathlonisti Joona Tuikka koki harmittavan vastoinkäymisen kauden pääkisassaan Barcelonan IRONMAN-osakilpailussa lokakuussa. Kipeytynyt polvi pilasi menestymismahdollisuudet ja näin paikka Havaijin IRONMAN-kilpailuun jäi vielä lunastamatta.
Lue lisää

Julkaistu: 20.10.2016

Konttoripisteen osaaminen kiinnosti suurteollisuusalueen yrityksiä

Kokkolan suurteollisuusalueen (KIP) teollisuuslaitokset tarvitsevat monia erityisosaamista vaativia tukipalveluita. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste järjesti yhdessä kahden muun paikallisen yrityksen, Protectin ja Meriuksen kanssa, lokakuussa esittelytilaisuuden suurteollisuusalueen yrityksille. Järjestäjät kertoivat osanottajille toiminnastaan osoituksena siitä, että paljon teollisuuden tarvitsemaa huippuosaamista on hankittavissa omasta takaa Kokkolasta.
Lue lisää

Julkaistu: 09.05.2016

Miiko Seppänen aloitti IT-asentajana Kokkolassa

Datanomi Miiko Seppänen aloitti Keski-Pohjanmaan Konttoripisteellä Kokkolassa huoltoteknikkona ja IT-asentajana huhtikuussa 2016.
Lue lisää

Julkaistu: 26.11.2015

Konttoripisteen oma asiakaslehti julkaistu

Kokosimme asiakkaidemme menestystarinat uuteen asiakaslehteemme. Tutustu asiakastarinoihin tästä.
Lue lisää

Julkaistu: 25.11.2015

Data Groupin asiakaslehti 11/2015 julkaistu

Voit selailla Data Groupin uusinta asiakaslehteä suoraan netissä. Avaa asiakaslehti tästä.
Lue lisää

Julkaistu: 30.09.2015

Tulosta mistä tahansa, milloin tahansa

Mobiilitulostus lisää joustavuutta ja tehokkuutta sekä se vapauttaa aikaa yrityksenne ydintoimintoihin. Mobiilitulostus on ihanteellinen vaihtoehto kaikille toimistotyöntekijöille ja etenkin niille työntekijöille, jotka matkustavat paljon tai ovat vain osan aikaa toimistolla.
Lue lisää

Julkaistu: 18.06.2015

Uusi asiakaslehti julkaistu!

Voit selailla uusinta asiakaslehteämme suoraan netissä. Avaa asiakaslehti tästä.
Lue lisää

Julkaistu: 11.06.2015

Päivitä Konica Minolta –monitoimilaitteesi monipuolisemmaksi dokumenttiskanneriksi

Tiesitkö, että yrityksessänne jo käytössä oleva Konica Minoltan monitoimilaite on mahdollista päivittää pikkurahalla monipuolisemmaksi skanneriksi, jolla voitte skannata dokumentit ja asiakirjat suoraan Microsoft Office -tiedostomuotoihin word-, excel tai powerpoint -tiedostoiksi. Tämä uusi ominaisuus antaa mahdollisuuden dokumenttien saumattomaan käsittelyyn yleisesti käytetyillä sovelluksilla, ilman manuaalisia ja työtä hidastavia vaiheita.
Lue lisää

Julkaistu: 24.03.2015

Vaihda uuteen Konica Minolta C224e -värimonitoimilaitteeseen

Konica Minoltan uuden laitemalliston bizhub C224e- värimonitoimilaite tarjoaa erinomaiset tulostus-, skannaus-, kopiointi- ja faksitoiminnot sekä niiden ohjauksen älypuhelimista ja tablettietokoneista tutulta värikosketusnäytöltä, jossa kaikki valikot ja tilailmoitukset ovat käyttäjän helposti luettavissa ja hallittavissa. Laitteen vihreät teknologiat säästävät ympäristöä ja pienentävät käyttökustannuksia.
Lue lisää

Julkaistu: 16.03.2015

Missä tieto makaa?

Miten löytää se kuuluisa neula heinäsuovasta, jos heinän määrä vielä moninkertaistuu hallitsemattomasti? Tällaiselta vaikuttaa tilanne informaatioähkyn maailmassa. Tällaiselta vaikuttaa tilanne informaatioähkyn maailmassa: peräti 90 prosenttia tiedosta makaa järjestämättömänä dokumenteissa, sanovat tutkimukset.
Lue lisää

Julkaistu: 06.02.2015

GENELEC -studiotarkkailukaiuttimet nyt Konttoripisteeltä!

Konttoripiste on aloittanut yhteistyön suomalaisen Genelec Oy:n kanssa. Genelec Oy on perustamisestaan 1978 asti omistautunut parantamaan studioiden äänentoistoa. Saat Genelec-studiotarkkailukaiuttimet nyt Konttoripisteeltä.
Lue lisää